Liupka 080 22 30 info@liupka.com

Elnapress 720

model EP720

4,3 / 5 na podlagi 1 ocen
  • cena:  1.099,00 €
Izdelka trenutno ni na zalogi.

Elnapress 720 je iz povsem nove serije Elnapressov, ki že vse od leta 1972 lajšajo likanje v gospodinjstvih po svetu. Novi Elnapress 720 se od prejšnjih verzij razlikuje po novih LED lučkah, ki osvetljujejo likalno površino, in po nelepljivi grelni plošči, ki daje likanju še več varnosti.

Likalna preša Elnapress v celoti nadomesti likalnik, likalno desko, rokavnik in kotliček, likate pa sede – brez bolečin v nogah in hrbtenici. Predstavljajte si zlikane kupe perila v polovico krajšem času. Pri likanju vam ni vroče, ker se temperatura in para ne širita v prostor. Elnapress namreč uporablja navadno hladno vodo, ki se upari neposredno na perilu, ko zapremo prešo. Zaradi načina likanja se perilo ne razteguje ali poškoduje med likanjem. Likalni aparat ima več varnostnih sistemov in je zelo ekonomičen pri porabi elektrike. Dolga življenjska doba (20-25 let) in izjemna kvaliteta likanja zagotavljata, da boste za vedno spremenili mnenje o likanju.

HITROST - ZLIKAJTE SRAJCO V 2 MINUTAH
Ko se enkrat navadite na Elnapress, prihranite zares veliko dragocenega časa (okoli 50% v primerjavi z navadnim likalnikom). Zahvaljujoč veliki grelni plošči in 45kg avtomatskega pritiska lahko likate vse vrste oblačil in tkanin z izjemno učinkovitostjo.

EKONOMIČNOST - VARČUJTE Z ENERGIJO
Elnapress porabi zelo malo električne energije - le 600 do 800 W - kar je precej manj kot običajen likalnik ali likalni sistem. To za vas pomeni trojni prihranek: časa, energije in denarja.

PRAKTIČNOST - 5 LET GARANCIJE
Elnapress je kompakten in enostavno ga je transportirati (12kg) ter pospravljati. Zahteva le minimalno vzdrževanje (čiščenje grelne plošče, menjava prevleke), kar zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo.

ENOSTAVNOST - VEČ ČASA ZA UŽIVANJE ŽIVLJENJA!
Vzemite ELnapress iz svoje omare, postavite ga na mizo in vključite v vtičnico. Ko ste se dobro in udobno namestili, je Elnapress že pripravljen. Brez postavljanja likalne deske, vlivanja destilirane vode in brez hrupa. Kakšno olajšanje!

ERGONOMIČNOST - BREZ NAPORA ZLIKAJTE TUDI VEČ PLASTI HKRATI
Vse imate na dosegu roke za enostavno likanje - le zaprete, pa je polikano. Likanje postane enostavno, hitro in prijetno. Prihranite si trud in energijo, usedite se, sprostite in likajte.

VARNOST - 3 VARNOSTNI SISTEMI
Elnapress ima vgrajen elektronski termostat (90ºC do 220ºC) in varnostne sisteme. Po 10 sekundah v zaprtem stanju se vklopi alarm in izključi grelna plošča, tako da ne morete zažgati svojih najljubših oblačil. Elnapress se prav tako izključi, po 15 minutah mirovanja, zato nikoli ne boste v skrbeh, ali ste izključili Elnapress ali ne. Elnapress ima še sistem za zaklepanje ročke za varno prenašanje.

VAPOJET SISTEM VLAŽENJA - NIČ VODNEGA KAMNA!
Z Vapojet sistemom vlažimo tkanino z navadno vodo, para pa se ustvari neposredno na tkanini s pomočjo temperature in pritiska grelne plošče. Nič več težav z vodnim kamnom!

NELEPLJIVA GRELNA PLOŠČA
Velika grelna plošča (7x večja od površine navadnega likalnika) vam skupaj s 45 kilogramskim avtomatskim pritiskom nudi neprimerljivo udobje, najsi likate majico, delikatni ročno pleteni pulover ali 3 delno obleko. Nelepljiva površina zagoavlja, da se aplikacije in umetni materiali ne poškodujejo, hkrati pa jo je enostavno čistiti. Brez neželenih gub, tkanine se ne svetijo in obdržijo svojo obliko. Dobite le brezhiben, profesionalen rezultat.

VGRAJEN ROKAVNIK
Elnapress 720 ima vgrajen rokavnik za enostavno likanje rokavov srajc, težko dostopnih mest in manjših kosov, kot so otroška oblaičla.

DIMENZIJE IN TEŽA
Likalna deska: 62 x 25 cm
Skupne dimenzije v zaprtem položaju: 65 x 54,5 x 21,5 cm
Skupna teža: 12 kg
Rokavnik: 55 x 11 cm

TEHNIČNE INFORMACIJE
Likalna deska iz 11 slojev iz finske breze
Grelna plošča obdana z nelepljivim slojem
Vgrajen rokavnik
Vgrajene LED lučke
Avtomatski pritisk 45 kg
Začetna poraba: 700-1000 W
Povprečna poraba: 600-800W
Elektronsko uravnavanje temperature

PRIBOR
Vapojet sistem za vlaženje
Blazinica za težko dostopne dele
Navodila za uporabo
Navodila na DVD
Pregrinjalo za prah

5 LET GARANCIJE!Zaloga po posameznih trgovinah

Izdelka trenutno ni na zalogi. O dobavljivosti se lahko pozanimate na 080 22 30 ali po elektronski pošti na info@liupka.com

Ocene uporabnikov

Helena K., Stari trg pri Ložu

Skupno:
Kakovost:
Funkcionalnost:
Izpolnjena pričakovanja:
Cena: ustrezna
Ponoven nakup?
Priporočilo:

Je všeč?
Hitrost likanja

Ni všeč?
Težave z likanjem srajc

Ostalo:
kapljanje vode iz vlažilnika