Dostava

Filter

Dostava

 

Pogoji dostave

Ponudnik se zaveže, da bo blago dostavil oziroma storitev opravil v obljubljenem času.

Ob dobavi kupec prejme dodatne informacije glede pravice do odstopa ter pogojev in načina izvršitve same pravice. Navedene so vse potrebne informacije glede tega, kam se kupec lahko obrne glede pritožbe, in informacije glede garancij ter servisa oz. drugih storitev po zaključku pogodbe.

Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba - v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.

Izdelke, ki so navedeni kot "na zalogi", bomo dostavili najkasneje v 7 dneh od prejema naročila, vsekakor pa se bomo potrudili, da izdelke odpremimo že v enem delovnem dnevu po prejemu naročila. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri dobaviteljih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti.

Cenik dostave

Stroške dostave blaga do vrednosti 30€ krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Stroški dostave veljajo za Slovenijo in do vrednosti naročila 30€ znašajo 3€. Ob naročilu nad vrednostjo 30€ je dostava brezplačna.

Za vrednost naročila se upošteva končna vrednost z vsemi upoštevanimi popusti na zvezdice.

Dostava v tujino

Če želite dostavo v tujino, se o stroških dostave predhodno pozanimajte na info@liupka.com.