Liupka 080 22 30 info@liupka.com

O podjetju

Zgodovina

Podjetje Lango d.o.o. je leta 1990 ustanovila Nena Ogorevc in začela s prodajo likalnih aparatov (preš) švicarske blagovne znamke Elnapress. Prodaja slednjih je hitro vzletela in z njo tudi podjetje. Tako je Lango kmalu razširil svojo ponudbo tudi na šivalne stroje Elna in zgodba o uspehu se je lahko začela. Podjetje se je z rastjo širilo tako po programih, kot tudi po prodajnih kanalih. Lango je odprl 5 lastnih trgovin, hkrati pa se je razširil še na program tekstila in kasneje tudi druge programe. Leta 2009 je podjetje prevzelo 100% lastniški delež v družbi Igimex d.o.o., s čimer je razširilo svoj program na distribucijo šivalnih strojev Toyota in še treh drugih znamk šivalnih strojev ter transportnih vozičkov nemške znamke Braucke.

Vizija

Skupina Lango želi z nadaljnim kakovostnim delom in rastjo do leta 2015 postati največji trgovec na svojih področjih in programih v Sloveniji in regiji ter en večjih trgovcev v regiji. S svojim razvojem in zavezanostjo trdemu delu in poštenosti želi postavljati najvišje standarde v skrbi za dobrobit svojih potrošnikov, zaposlenih, poslovnih partnerjev in okolja.

Poslanstvo

Naše osnovno poslanstvo je oskrbovati gospodinjstva v Sloveniji in v regiji z najkakovostnejšimi izdelki in z učinkovitostjo delovanja zagotavljati najnižje možne cene. Poleg trgovine smo ponosni tudi na kakovost naših storitev, tako v poprodajnem procesu svetovanja in servisiranja, kot tudi v smislu izobraževanja in pomoči pri uporabi izdelkov.

Vizitka in način poslovanja

Lango d.o.o. je trgovsko podjetje s sedežem in logističnim centrom v Ljubljani, glavna dejavnostjo pa sta trgovina na drobno in debelo. S svojim strokovnim kadrom, odličnimi poslovnimi partnerji in petimi lastnimi trgovinami že 20 let oskrbuje gospodinjstva v Sloveniji in na tujem z najkakovostnejšimi blagovnimi znamkami za vsakdanjo uporabo v gospodinjstvu. Lango je ekskluzivni zastopnik številnih blagovnih znamk, ki predstavljajo zanesljivost in tradicijo. Poleg kvalitete izdelkov pa ima Lango vedno v skrbi tudi zadovoljstvo svojih poslovnih partnerjev in potrošnikov, za katere skrbi skupina komercialistov, ki so s svojo stalno prisotnostjo na terenu in dosegljivostjo preko telefona vedno na voljo za svetovanje ter reševanje morebitnih težav.


Lango, podjetje za svetovanje, zastopanje ter zunanjo in notranjo trgovino d.o.o.
SKRAJŠAN NAZIV: Lango d.o.o.
Rojčeva 18   Matična št.: 5426316000
SI-1000 Ljubljana   ID za DDV:    SI93581408
Slovenija   Reg. št. vl.: 1/09221/00
Tel. +386 (0)1 520 70 40 Osn. kapital: 124.778,00 EUR
Fax. +386 (0)1 520 70 48 TRR  
www.liupka.com   Sberbank: SI56 3000 0000 4083 930
info@liupka.com