Liupka 080 22 30 info@liupka.com

Fuzzy Zpagetti | 120m (cca. 850g) | bujno grmovje

model ZP001-31-1

5,0 / 5 na podlagi 3 ocen
  • znižana cena:  5,34 €
    - 40 %
  • cena:  8,90 €
OPOMBA: Zpagettov ne kuhamo in jemo, temveč kvačkamo in pletemo.

KAJ SO ZPAGETTI

Zpagetti so preja za kvačkanje in pletenje, trakci, izdelani iz ostankov blaga modne industrije. Surovinska sestava je visoko kakovostni in nekoliko elastičen bombaž z nekaj odstotki elastana, likre ali drugih elastičnih vlaken. Ker so Zpagetti izdelani iz odrezkov tekstilne industrije, se barvna paleta neprestano menja in sledi modnim trendom.

KAJ LAHKO IZDELUJEMO S ZPAGETTI

S Zpagetti lahko izdelujemo torbice, kape, šale, blazine, igrače in izdelke za dom. V kratkem času in brez predznanja lahko izdelamo nekaj posebnega in unikatnega. Za začetnike je na voljo mnogo brezplačnih vzorcev in navodil za izdelavo, lahko si jih naložite na računalnik ali natisnete. Zbirko navodil neprestano dopolnjujemo, še več pa jih je na voljo v kompletih za izdelavo in v knjigi "Get Hoooked! Crochet with Zpagetti". Bolj izkušeni ustvarjalci bodo krenili po svoje...

KAJ POTREBUJEMO

Vse, kar potrebujete je navitje Zpagettov in veliko kvačko ali pletilke, po potrebi pa še navodila za izdelavo in ročaj za torbico. Za kvačkanje je najprimernejša debelina kvačke 12mm oz. 10mm, če bi radi bolj gosto kvačkan izdelek. Za pletenje priporočamo pletilke debeline 12mm. Za delo ne potrebujete veliko izkušenj - izdelave se lahko lotite tudi popolnoma brez predznanja. Za začetnike so najbolj primerni kompleti za izdelavo torbice, ki že vključujejo vse potrebno (Zpagette, kvačko in navodila za izdelavo). Komplet je tudi simpatično darilo za ljubitelje ročnih del.

OPOZORILO: bravna paleta Zpagettov je zelo spremenljiva. Opisi barve so samo okvirni, znotraj določene barve se skrivajo številni odtenki, od svetlejših do temnejših, ki lahko včasih mejijo že na drugo barvo. Če ne marate presenečenj, nam napišite, kakšne so vaše želje in poskusili se jim bomo čim bolj približati. Če ste zelo občutljivi na odtenke in imate to možnost, se odpravite v eno izmed naših trgovin in na lastne oči preverite, kateri odtenki so na voljo.

OPOZORILO: ker je barvna paleta Zpagettov zelo spremenljiva, pazite, da boste vzeli dovolj veliko količino za vaš izdelek. Če vam bodo sredi izdelka pošli, je precej verjetno, da enakega odtenka ne bo več na voljo. (Opozorilo ne velja za belo in črno barvo.) Video predstavitve treh najosnovnejših ovojev.

Začetna in verižna petlja:


Polgosta petlja:


Gosta petlja:


Ocene uporabnikov

Tamara K., Ljubljana

Skupno:
Kakovost:
Funkcionalnost:
Izpolnjena pričakovanja:
Cena: ugodna
Ponoven nakup?
Priporočilo:

Je všeč?
Pestrost barv in materialov ter sama struktur dajejo mojim izdelkom unikaten in ekstravaganten izgled

Ostalo:
Možnost izbire tako širokega razpona barvnih odtenkov

ivica k., limbuš

Skupno:
Kakovost:
Funkcionalnost:
Izpolnjena pričakovanja:
Cena: ugodna
Ponoven nakup?
Priporočilo:

Je všeč?
material

Ni všeč?
nič

Ostalo:
primerno za torbice

MAŠA DRIMEL s.p. ., ROGAŠKA SLATINA

Skupno:
Kakovost:
Funkcionalnost:
Izpolnjena pričakovanja:
Cena: ustrezna
Ponoven nakup?
Priporočilo:

Je všeč?
barve, struktura

Ni všeč?
nič

Ostalo:
zelo lepa barva