Stvaramo vodootporni materijal (video)

Stvaramo vodootporni materijal (video)

Filter





Kada nam treba laminatni materijal često se dešava da ništa iz postojeće ponude ne odgovara našim željama. Sa ovim proizvodom naši problemi su završeni, jer možemo sami stvoriti material koji je otporan na vodu.

Pre upotrebe Heat & Bond Iron on vinyl papira za plastifikovanje materijala potrebno je oprati materijal. Preporučujemo predhodno testiranje na uzorku materijala za vaš projekat.


Upotreba proizvoda





Isečemo komad plastične folije veličine koja nam je potrebna i uklonimo zaštitni papir. Deo folije sa lepkom postavimo na lice materijala. Prekrijemo ga odlepljenim komadom papira i prepeglamo na srednjoj temperaturi. Vreme peglanja je 8 sekundi. Prepeglamo leđni deo materijala, vreme peglanja je 4 sekunde. Tako pripremljen material je otporan na vodu.





Sa Iron on vinyl papirom možemo izraditi brojne šivene proizvode kao što su podmetači, torbe, kozmetičke torbice, pregače, dečiji kišni šeširi i pelerine, torbice za pelene, presvlake za stolice i stolove. Proizvodi napravljeni uz pomoć Iron on vinyla ne mogu se prati. Čistimo ih tako što ih obrišemo mokrom mekom krpom. Imaju i UV zaštitu.