Torba za kupovinu | Liupka | Zaljubljeni u šivenje

Torba za kupovinu

Filter

TORBA ZA KUPOVINU


U našoj ponudi možete pronaći brojne artikle proizvođača Rico design, koji se uvek brine, da su motivi simpatični i u trendu. Za prikaz postupka izrade smo izabrali pamučnu torbu za kupovinu, koju krase leptirić i cvetići. 





U paketu za izradu ćemo naći pamučnu torbu i uputstva za izradu štampanog motiva, konce za vezenje u različitim bojama i iglu za vezenje.



U uputstvima je prikaz vez, koje ćemo upotrebljavati na projektu. Konce za vezenje razdelimo na polovinu i upotrebljavamo samo 3 niti.



Napravimo čvoriće na koncu.



Ceo komad je pretežno izrađen tehnikom ukrštanja,pa krećemo od nje. Počinjemo sa strane naličja. Konac izvučemo do kraja, da ga na platnu zaustavi čvorić koji smo napravili. Izaberemo jednu od boja i po prikazanom uputsvu izradimo sve bodove ukrštanja koji su obeleženi istom bojom.









Vez privedemo kraju tako što nit upletemo kroz konac na strani naličja taninei napravimo čvorić.





Uz promene boja, uradili smo sve bodove ukrštanja.



Vezenje nastavljamo sa sledećim ravnim bodom.








Za završetak rada upotrebimo bod sa navojem i sa njim izradimo leptirove stebelni vbod in z njim izvezemo leptirove antenice.





Kada smo završili torbu za kupovinu, ostalo nam je dovoljno konca koji ćemo upotrebiti za drugi projekat. Motiv cvetića smo upotrebili za izradu sličice.