Količinski popusti | Liupka | Zaljubljeni u šivenje

Količinski popusti

Filter
Predstavljamo vam novi način kako možete lako doći do nižih cena - količinski popust. Sa njim svima omogućavamo 30% popusta svaki dan i za svaku online porudžbinu ili kupovinu u prodavnici. Popust se obračunava automatski i nije vremenski ograničen.

Količinski popusti važe za kupovinu iste vrste i boje svih proizvoda na metar - tkanine na metar, lastiši, trake, itd., ukratko, sve što se prodaje na metar. Kod kupovine tkanina na metre popust se obračunava na količinu od 10 m, za ostale proizvode količine su različite i obično (ali ne uvek) su vezane za količinu proizvoda na pojedinačnom kolutu, zato postoji razlika. Količinski popust je uvek 30% na redovne cene, kod već sniženih artikala obračunava se razlika do 30%. 

Ima li proizvod količinski popust i pri kojoj količini se obračunava, videćete ispisano ispod redovne cene i dostupnosti proizvoda:



Kada u procesu kupovine unesete ili kliknete dovoljnu količinu, linija postaje zelena i proizvod dodajete u krpu sa obračunatim popustom od 30%:


Ako gledate proizvode na metre koji bi trebalo da imaju količinski popust ali se ne obračunava, to znači da nema dovoljno dostupne količine za postizanje količinskog popusta. Pokušajte kasnije ili proverite dostupnost.