Dostava

Filter

Pogoji dostave

Dostavo spletnih naročil izvajamo s Pošto Slovenije. Če ste ob registraciji v naši spletni trgovini vpisali pravilen enektronski naslov in telefonsko številko, boste preko obeh kanalov obveščeni, ko bo Pošta pri nas prevzela vaš paket. Preko povezave v sporočilu boste imeli možnost, da še isti dan do 24. ure spremenite naslov/način dostave svojega paketa. Izbirate lahko med nasledjnimi možnostmi:

- Dostava na drug naslov – izberete lahko kateri koli naslov v Republiki Sloveniji;
- Prevzem na pošti – izberete lahko katero koli izročilno pošto v Pošti Slovenije;
- Dostava v PS Paketomat – izberete lahko enega izmed 24 PS Paketomatov;
- Dostava na bencinski servis – izberete lahko enega izmed 114 BS Petrola na katerih se izvaja izročanje pošiljk PS;
- Dostava na dogovorjeno mesto – izberete lahko eno izmed naslednjih možnosti (terasa/balkon, garaža, lopa, pred vhodom, ostalo);
- Dostava na izbrani datum – izberete lahko, da se dostava ne sme izvesti naslednji delovni dan, temveč izberete enega izmed v aplikaciji ponujenih datumov dostave (na voljo imate tri različne datume).

Na dan dostave boste o tem ponovno obveščeni preko elektronske pošte in SMS sporočila.

Če ste izbrali plačilo po povzetju, boste plačali le znesek na računu - brez dodatnih provizij. Plačilo kurirju boste lahko izvedli z gotovino ali pa s plačilnimi karticami Maestro, Mastercard, Visa, Karanta in Diners (Diners tudi na obroke).

Čas dostave

Celoten čas dostave je odvisen od hitrosti odpreme paketa s strani trgovine Liupka in hitrosti dostave kurirske službe. Hitrost odpreme naročila je odvisna predvsem od tega, ali so vsi naročeni artikli na zalogi na eni izmed naših lokacij. (Tabela z informacijo o zalogi artikla po lokacijah se nahaja v spletni trgovini pri vsakem posameznem artiklu pod slikami.) V tem primeru naročilo praviloma odpremimo v roku enega delovenga dneva. Dostava običajno traja še en delovni dan od trenutka, ko kurir paket prevzame. Lahko se zgodi, da traja tudi kakšen dan dlje. Če moramo izdelke za vaše naročilo združiti z več različnih lokacij, se rok odpreme podaljša za dva do tri delovne dneve. Če ste izbrali plačilo po predračunu, s postopkom odpreme pričnemo, potem ko zabeležimo vaše plačilo.

Skupen čas dostave je torej v primeru plačila po povzetju praviloma od enega delovnega dneva do enega tedna.

Cenik dostave

Stroške dostave blaga do vrednosti 30 € krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Stroški dostave veljajo za Slovenijo in do vrednosti naročila 30 € znašajo 3 €. Ob naročilu nad vrednostjo 30 € je dostava brezplačna.

Za vrednost naročila se upošteva končna vrednost z vsemi upoštevanimi popusti na zvezdice.

Dostava v tujino

Zgoraj navedeno velja le v primeru dostave na območju Republike Slovenije. Če želite dostavo v tujino, se o stroških dostave predhodno pozanimajte na info@liupka.com.