Mašnice - Liupka: šivalni stroji, blago na meter, vse za šivanje, pletenje in kvačkanje

Mašnice

Filter

Kako do še bolj ugodnih cen? Z mašnicami!


KAKO PRIDOBIM MAŠNICE?


Vsem kupcem, ki so registrirani v našem seznamu zvestih strank, ob vsakem nakupu dodelimo 10% vrednosti nakupa v obliki mašnic (1 mašnica = 1 EUR). Kupci prejmejo mašnice ne glede na to, ali je izdelek v redni prodaji, v akciji ali na odprodaji, in ne glede na to, ali nakup opravijo v naših prodajalnah ali po internetu. Poleg tega lahko mašnice prejmete tudi na druge načine, ki so opisani spodaj.


KAKO LAHKO UPORABIM MAŠNICE?


Pridobljene mašnice lahko nato koristite kot popust pri svojih naslednjih nakupih. Za izdelke v redni prodaji lahko s svojimi nabranimi mašnicami koristite kar do 20% popusta, za izdelke v akciji do 10% popusta, le za izdatno znižane artikle v odprodaji koriščenje mašnic ni mogoče.


VELJAVNOST MAŠNIC


Mašnice niso prenosljive, izplačljive v gotovini oz. kako drugače, kot je opisano. Veljavnost mašnic je 6 mesecev od zadnjega nakupa. Vsak nakup v tem obdobju veljavnost podaljša za novih 6 mesecev. Za podaljšanje veljavnosti mašnic ni pomembna višina nakupa, ki ga opravite. Tudi če imate npr. 100 mašnic in opravite nakup v višini 1€, boste s tem podaljšali veljavnost vseh svojih mašnic. Če v obdobju 6 mesecev od svojega zadnjega nakupa ne opravite novega, mašnice izgubite.


KOLIKO MAŠNIC IMAM IN DO KDAJ SO VELJAVNE?


Število in veljavnost svojih mašnic lahko preverite tako, da se na naši spletni strani prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom ter kliknete na svoje ime v desnem zgornjem kotu. Prikazal se bo oblaček, na katerem bo med drugim izpisano število mašnic, ki jih imate, in njihova veljavnost. Število in veljavnost vaših mašnic bosta izpisani tudi na dnu vsakega računa, ki ga boste prejeli. Med nakupovanjem v naši spletni prodajalni lahko s klikom na pregled vsebine košarice preverite ceno izdelkov s popustom na mašnice. Za več informacij se lahko obrnete na prodajalce v naših prodajalnah ali na elektronski naslov info@liupka.com.


DODATNI NAČINI PRIDOBIVANJA MAŠNIC


mašnica mašnica mašnica mašnica mašnica

Darilo ob registraciji

Ob registraciji lahko prejmete kar šest mašnic: dve, če se naročite na naše novice. Z njimi vas bomo po elektronski pošti obveščali o novostih, mesečnih akcijah in drugih ugodnostih, dve, če soglašate s prejemanjem povabil k oceni naših izdelkov, še dve mašnici prejmete, če pristanete na prejemanje anket, s katerimi preverjamo vaše zadovoljstvo z našo ponudbo.


mašnica mašnica

Ocene izdelkov

Registrirane stranke lahko na naši spletni strani napišejo mnenje in podajo oceno posameznega izdelka. Vsaka recenzija je nagrajena z 2 mašnicama.


mašnica

Spremljanje novic

Tistim, ki naše elektronske novice tudi preberete in kliknete na vsaj eno povezavo v e-mailu, za vsak prebran e-mail dodelimo 1 mašnico.


mašnica

Ankete o zadovoljstvu

Za vsako izpolnjeno anketo o zadovolstvu naših strank vam podarimo 1 mašnico.


VPRAŠANJA IN PRIPOMBE


Če menite, da opis mašnic v kateremkoli delu ni dovolj jasen, se lahko z vprašanji obrnete katero od naših prodajaln. Najbolj pa bomo vprašanj in pripomb veseli na elektronskem naslovu info@liupka.com, saj bomo tako najlažje konstruktivno kritiko prenesli v morebitne popravke besedila.Kako do še bolj ugodnih cen? Z mašnicami!

Primeri


  1. Če pri nas opravite nakup v vrednosti 100€, prejmete 10 mašnic (10% od 100 je 10).
  2. Če imate 10 mašnic in želite opraviti nakup v vrednosti 100€, lahko pri tem porabite vseh 10 mašnic. Prejeli boste 10% oz. 10€ popusta in plačali 90€. Ob nakupu boste prejeli 9 novih mašnic (10% od 90 je 9).
  3. Če imate 10 mašnic in želite opraviti nakup blaga v redni prodaji v vrednosti 50€, lahko porabite vseh 10 mašnic. Prejeli boste 20% (najvišji možni popust na mašnice za blago v redni prodaji) oz. 10€ popusta in plačali 40€. Ob nakupu boste prejeli 4 nove mašnice (10% od 40 je 4).
  4. Če imate 10 mašnic in želite opraviti nakup blaga v akcijski prodaji v vrednosti 50€, lahko porabite 5 mašnic. Prejeli boste 10% (najvišji možni dodatni popust na mašnice za blago v akcijski prodaji) oz. 5€ popusta in plačali 45€. 5 mašnic boste ohranili za naslednje nakupe, pri tem pa prejeli še 4,5 novih mašnic (10% od 45 je 4,5). V tem primeru boste imeli torej po nakupu skupno še 9,5 mašnic.