Liupka 080 22 30 info@liupka.com

Klub Liupka

Kako do še bolj ugodnih cen? Z zvezdicami!

Kako pridobim zvezdice?

Vsem kupcem, ki so registrirani v našem seznamu zvestih strank, ob vsakem nakupu dodelimo 10% vrednosti nakupa v obliki zvezdic (1 zvezdica = 1 EUR). Kupci prejmejo zvezdice ne glede na to, ali je izdelek v redni prodaji, v akciji ali na odprodaji, in ne glede na to, ali nakup opravijo v naših prodajalnah, po internetu ali po telefonu. Poleg tega lahko zvezdice prejmete tudi na druge načine, ki so opisani spodaj.

Kako lahko uporabim zvezdice?

Pridobljene zvezdice lahko nato koristite kot popust pri svojih naslednjih nakupih. Za izdelke v redni prodaji lahko s svojimi nabranimi zvezdicami koristite kar do 20% popusta, za izdelke v akciji do 10% popusta, le za izdatno znižane artikle v odprodaji koriščenje zvezdic ni mogoče.
V primeru, da oddate spletno naročilo in ne želite, da se vam ob nakupu zvezdice odštejejo, zapišite to v opombo in koriščenje zvezdic za opravljeni nakup vam bomo ročno izklopili.
Pri nakupu v prodajalni pa o nekoriščenju zvezdic pred zaključkom nakupa opozorite prodajalko.

Primeri

- Če pri nas opravite nakup v vrednosti 100€, prejmete 10 zvezdic (10% od 100 je 10).

- Če imate 10 zvezdic in želite opraviti nakup v vrednosti 100€, lahko pri tem porabite vseh 10 zvezdic. Prejeli boste 10% oz. 10€ popusta in plačali 90€. Ob nakupu boste prejeli 9 novih zvezdic (10% od 90 je 9).

- Če imate 10 zvezdic in želite opraviti nakup blaga v redni prodaji v vrednosti 50€, lahko porabite vseh 10 zvezdic. Prejeli boste 20% (najvišji možni popust na zvezdice za blago v redni prodaji) oz. 10€ popusta in plačali 40€. Ob nakupu boste prejeli 4 nove zvezdice (10% od 40 je 4).

- Če imate 10 zvezdic in želite opraviti nakup blaga v akcijski prodaji v vrednosti 50€, lahko porabite 5 zvezdic. Prejeli boste 10% (najvišji možni dodatni popust na zvezdice za blago v akcijski prodaji) oz. 5€ popusta in plačali 45€. 5 zvezdic boste ohranili za naslednje nakupe, pri tem pa prejeli še 4,5 novih zvezdic (10% od 45 je 4,5). V tem primeru boste imeli torej po nakupu skupno še 9,5 zvezdic.

- Če imate 10 zvezdic in želite opraviti nakup blaga v redni prodaji v vrednosti 10€, lahko porabite 2 zvezdici. Prejeli boste 20% (najvišji možni popust na zvezdice za blago v redni prodaji) oz. 2€ popusta in plačali 8€. 8 zvezdic boste ohranili za naslednje nakupe, pri tem pa prejeli še novih 0,8 zvezdice (10% od 8 je 0,8). V tem primeru boste imeli torej po nakupu skupno še 8,8 zvezdic).

Veljavnost zvezdic

Zvezdice niso prenosljive, izplačljive v gotovini oz. kako drugače, kot je opisano. Veljavnost zvezdic je 6 mesecev od zadnjega nakupa. Vsak nakup v tem obdobju veljavnost podaljša za novih 6 mesecev. Za podaljšanje veljavnosti zvezdic ni pomembna višina nakupa, ki ga opravite. Tudi če imate npr. 100 zvezdic in opravite nakup v višini 1€, boste s tem podaljšali veljavnost vseh svojih zvezdic. Če v obdobju 6 mesecev od svojega zadnjega nakupa ne opravite novega, zvezdice izgubite.

Koliko zvezdic imam in do kdaj so veljavne?

Število in veljavnost svojih zvezdic lahko preverite tako, da se na naši spletni strani prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom ter kliknete na svoje ime v desnem zgornjem kotu. Prikazal se bo oblaček, na katerem bo med drugim izpisano število zvezdic, ki jih imate, in njihova veljavnost. Število in veljavnost vaših zvezdic bosta izpisani tudi na dnu vsakega računa, ki ga boste prejeli. Med nakupovanjem v naši spletni prodajalni lahko s klikom na pregled vsebine košarice preverite ceno izdelkov s popustom na zvezdice. Za več informacij se lahko obrnete na prodajalce v naših prodajalnah ali na elektronski naslov info@liupka.com.

DODATNI NAČINI PRIDOBIVANJA ZVEZDIC

Mnenja uporabnikov

Registrirane stranke imajo možnost, da na naši spletni strani pri vsakem posameznem artiklu podajo svoje mnenje o izdelku. Za nagrado si lahko za vsako recenzijo pridobijo 2 zvezdici.

Darilo ob prijavi na novice

Enkrat mesečno pošiljamo elektronko pošto, s katero vas obveščamo o novostih, mesečnih akcijah in drugih ugodnostih. Ob prijavi na naše novice vam podarimo 5 zvezdic in s tem pomagamo pri prvem nakupu.

Prejemanje novic

Tistim, ki naše elektronske novice tudi preberete in kliknete na vsaj eno povezavo v e-mailu, za vsak prebran e-mail dodelimo 1 zvezdico.

 

 

Vprašanja in pripombe

Če menite, da opis zvezdic v kateremkoli delu ni dovolj jasen, se lahko z vprašanji obrnete katero od naših prodajaln. Najbolj pa bomo vprašanj in pripomb veseli na elektronskem naslovu info@liupka.com, saj bomo tako najlažje konstruktivno kritiko prenesli v morebitne popravke besedila.