O portalu

Filter

Dobrodošli v posredovalnici končanih izdelkov, ki jih oglašujemo na naši spletni strani. Za tak način promocije ročnih del smo se odločili, ker menimo, da so ročna dela zaradi dostopnih cen izdelkov, ki se ponujajo na tržišču, po krivici izgubila svojo vlogo v družbi. Poleg tega, da prinašajo sprostitev, tudi krepijo duha in kreativnost.

V naši posredovalnici si lahko ogledate in kupite izdelke direktno pri ponudnikih, brez provizij. To storite tako, da jim pišete ali jih pokličete in izdelek naročite.

V procesu izdelke zgolj predstavljamo in ne odgovarjamo za napake in zaplete, ki bi pri naročanju lahko nastali. Smo pa v primeru težav pripravljeni posredovati kot mediator. Glede na to, da verjamemo v rek kdor je rokodelec, zlo ne misli, pa takšnih težav ne pričakujemo.

Z veseljem vam predstavljamo izdelovalce, ki so se nam do zdaj pridružili. Vse, ki bi se želeli kot ponudnik pridružiti naši posredovalnici končanih izdelkov, pa vabimo, da nam pišete na info@liupka.com (storitev je brezplačna).

Ustvarjalke in ustvarjalci