Količinski popusti | Liupka | Zaljubljeni v šivanje

Količinski popusti

Filter
Predstavljamo vam nov način, na katerega lahko pridete do nižjih cen – količinski popusti. Z njimi omogočamo vsakomur, da prejme 30% popusta vsak dan in pri vsakem naročilu na spletu ali v trgovini, obračunajo pa se avtomatično. Ponudba ni časovno omejena.

Količinski popusti veljajo pri nakupu iste vrste in barve vseh izdelkov iz metraže - metrsko blago, elastike, trakovi, ipd., skratka, vse kar se prodaja na meter. Pri nakupu metrskega blaga se popust obračuna pri količini 10 m, pri drugih artiklih so količine različne in so navadno (ne pa vedno) vezane na količino artikla na posameznem kolutu, zato tudi prihaja do razlik. Popust na količino je vedno 30% na redne cene, pri že znižanih artiklih se obračuna razlika do 30%. 

Ali ima artikel količinski popust in pri kateri količini se obračuna vidite izpisano na vrhu artikla pod redno ceno in zalogo:



Ko v postopku nakupa vpišete ali odklikate dovoljšnjo količino, se vrstica obarva zeleno in v košarico boste dodali artikel z obračunanim 30% popustom:


Če si ogledujete artikel na meter, ki bi morali imeti količinski popust, pa ga nima, to pomeni, da ni na voljo dovoljšnje zaloge za doseganje količinskega popusta. Pridite nazaj kasneje ali preverite dobavljivost.